Ekologiškos Matcha Nature ir liofilizuotų sakurų lazdelių dovanų rinkinys

34.30

Ekologiškos Matcha dovanų rinkinys, į kurį įeina 2 skardinės liofilizuotų japoniškų Matcha lazdelių, paprastos ir sakuros, kad galėtumėte atrasti Matcha be bičo.

Ekologiškos Matcha Nature ir liofilizuotų sakurų lazdelių dovanų rinkinys
Ekologiškos Matcha Nature ir liofilizuotų sakurų lazdelių dovanų rinkinys
Ekologiškos Matcha Nature ir liofilizuotų sakurų lazdelių dovanų rinkinys
Ekologiškos Matcha Nature ir liofilizuotų sakurų lazdelių dovanų rinkinys
Ekologiškos Matcha Nature ir liofilizuotų sakurų lazdelių dovanų rinkinys

Šį „Coffret Matcha Bio to (s’)pasiūlymą sudaro 2 skardinės liofilizuotos japoniškos matchos, paprastos ir vyšnių lapų (sakuros), pateiktos lazdelėmis, kad galėtumėte atrasti matchą ir lengvai ja mėgautis bet kur, be plaktuvo. Dėl naujoviško gamybos proceso ši autentiška, aukščiausios kokybės japoniška matcha išsaugojo visą savo skonį ir privalumus be kartumo. Sakura (= vyšnia) ant torto – gražios metalinės arbatos skardinės su dvigubais dangteliais labai pravers išsaugant visų jūsų birių arbatų aromatus.

Baigtinis pristatymas Prancūzijoje – nuo 3 iki 5 darbo dienų

Pradžia : Udži – Japonija

Sudėtis:

Tyroji Matcha: ekologiška žalioji arbata 

Matcha Sakura: Matcha Matcha: ekologiška žalioji arbata, dekstrinas, ekologiškų vyšnių lapų milteliai

Kiekis : 20 paketėlių, t. y. 30 g (2 dėžutės po 10 paketėlių po 1,5 g)

Degustacijos patarimai :

Šaltas arba karštas 80 °C temperatūros vanduo

Šią liofilizuotą Matcha galima paruošti keliais būdais, visi jie labai paprasti: puodelyje. buteliuke ar termose arba klasikiniame arbatinuke.

Degustacija: liofilizuota ekologiška „Matcha” puodelyje

1 paketėlį pagal skonį paprastu šaukšteliu atskiesti 100-300 ml karšto (80 °C) arba šalto vandens puodelyje.

Degustacija liofilizuotos organinės Matcha arbatos termosuose ar flakonuose

Jūsų laukia nuotykiai, kai matcha mėgausitės nomadų arbatinuke!Supilkite lazdelės turinį į moliūgą, termosą ar net paprastą stiklinį buteliuką  (mes nemėgstame plastiko, bet jis taip pat tinka). Uždarykite butelį. Kelias sekundes pakratykite. Paruošta!

Sužinokite daugiau :

Japonijos arbata – Udži

Japonijos žaliosios arbatos gimtinėje, atokiame miestelyje, esančiame pietrytiniame Kioto miesto pakraštyje, arbatos augintojai jus supažindins su šviežia Udži arbata ir visomis jos rūšimis. 

Japoniška matcha

Matcha gaunama iš to paties augalo, kaip ir visos tikrosios arbatos: Camellia sinensis. Likus maždaug šešioms savaitėms iki derliaus nuėmimo, arbatos laukai uždengiami iš viršaus, kad sumažėtų saulės spindulių kiekis, taigi ir fotosintezė. Tada arbatos lapeliai išskiria vis didesnį chlorofilo ir aminorūgščių kiekį, koncentruoja specifines molekules&nbsp(glutamatus), kurios suteikia matčai intensyvų umami skonį.

Jauniausios ir žaliausios augalo dalys nuskinamos, apdorojamos garais, kruopščiai džiovinamos, rūšiuojamos, išlukštenamos ir išlukštenamos. Per šį griežtą procesą perėję lapai vadinami tencha, tada laikomi šaldytuve ir sumalami į labai smulkius miltelius, vadinamus matcha. Iš šio malimo proceso kilo matcha 抹 茶, pažodžiui „malta arbata”, pavadinimas.

Šaldymo būdu džiovinta matcha

Dėl naujoviško ekologiškos žaliosios arbatos „Uji” džiovinimo šaldymo būdu proceso ši matcha yra itin smulkių žaliosios arbatos miltelių lazdelių pavidalo, išlaikiusių nepaliestą aukštos kokybės japoniškos matcha skonį ir privalumus.

Džiovinimas šaldant (kriodešinimas) – tai šalčio ir vakuumo derinys, leidžiantis anksčiau užšaldytą produktą išdžiovinti sublimacijos būdu (ledas pašalinamas garų pavidalu, nepereinant į skystąją būseną, taigi nepažeidžiant medžiagos).

Dėl gautų matcha miltelių smulkumo ir itin mažo drėgmės kiekio juos galima laikyti kelis mėnesius, išlaikant žaliosios arbatos veikliąsias medžiagas, pasižyminčias daugeliu naudingų savybių, taip pat ištirpinant be chaseno plaktuvo : praktiškas vartojimas keliaujant!

Japonijos arbatos ir augalai:

Nuo 2011 m. kovo 11 d. Fukušimos atominės elektrinės katastrofos Japonijoje arbatoms ir augalams iš Japonijos skiriamas ypatingas dėmesys garantuojant sveiką ir nerizikingą produktą šių nuostabių arbatų mėgėjams. Pastaraisiais metais atlikti įvairūs tyrimai nenustatė jokių ypatingų problemų.

Po katastrofos Japonija ėmėsi įvairių priemonių (laikinosios reguliuojamosios vertės, žemės ūkio produktų ir maisto produktų stebėsena, žemės ūkio paskirties žemės nukenksminimas ir t. t.). Šis stebėsenos planas tebegalioja, o tyrimų rezultatai reguliariai atnaujinami: http://www.mhlw.go.jp/english/topics/2011eq/index_food_radioactive.html 

.
Ekologiškos Matcha Nature ir liofilizuotų sakurų lazdelių dovanų rinkinys
Ekologiškos Matcha Nature ir liofilizuotų sakurų lazdelių dovanų rinkinys

34.30

34.30