Japoniškas ketaus arbatinukas

Rodoma 1–52 iš 134

Turite geriausius ketaus arbatinukus, neprilygstamos tradicinės ir protėvių patirties rezultatą – Japonijoje pagamintų ketaus arbatinukų ir virdulių kolekciją.

Japoniškas ketaus arbatinukas (Kyusu Tetsubin)

Modernumas, tradicinis japonų meistriškumas ir kokybė

„Wazuqu” ketaus arbatinukas

Ketaus arbatinukas iš aukštos klasės ketaus, dizaino ir ekologiškas.Japonijoje 1604 m. įkurta „Wazuqu” arbatinukus gaminanti įmonė sujungė pagarbą protėvių technologijoms, užtikrinančioms išskirtinės kokybės ketaus arbatinukų gamybą, su šiuolaikinėmis technologijomis ir sukūrė šiuolaikinio dizaino emaliuotus ketaus arbatinukus, kurie yra itin lengvi ir nepaprastai ilgaamžiai.Dar daugiau, visas gamybos procesas yra ekologiškas – nuo žaliavų perdirbimo (Wazuqu ketaus arbatinukai yra iš 70 % perdirbto ketaus) iki galutinio arbatinuko įpakavimo.

„Iwachu” ketaus arbatinukas

Senovinė praktinė patirtis pasitarnauja moderniam arbatinukui, pagamintam Iwachu”. Pirmaujančiam Japonijos ketaus arbatinukų gamintojui nebereikia įrodinėti savo meistriškumo, kai kalbama apie ketaus arbatinukus.”Iwachu” arbatinukas – tai daiktas, kuris lydės jus visą gyvenimą su pastovumu ir ištikimybe. Embleminiai japoniški motyvai (arare, itome…), ryškios, ilgai išliekančios spalvos, protėvių meistriškumas derinamas su naujomis technologijomis – „Iwachu” įveikė dešimtmečius, neprarasdama savo visame pasaulyje pripažintos gamybos kokybės.

Ketaus arbatinukas „Oiharu”

Oišu mieste įsikūrusi Oiharu bendrovė siūlo įvairų ketaus arbatinukų asortimentą, visada pagamintą su tokiu meistriškumu ir rafinuotumu, kuris būdingas „Nambu Tekki” menui

„Oigen” ketaus arbatinukas

„Oigen”, įkurta 1852 m., yra viena seniausių (ir žinomiausių) Japonijos ketaus arbatinukų gamintojų. Kiekvienas arbatinukas išliejamas iš unikalios rankomis suformuotos keraminės formos kuri, pagaminus arbatinuką, sunaikinama . Dėl naudojamo ketaus kokybės „Oigen” arbatinukai yra itin atsparūs, todėl arbata juose išlieka karšta ilgas valandas.

„Oitomi” ketaus arbatinukas

„Oitomi” buvo įkurta 1848 m. pavadinimu „Hoshodo” dabartiniame Mizusawa-hada rajone, Ôshû mieste, Iwate prefektūroje, Japonijoje. Oitomi istorija, prasidėjusi nuo arbatos gėrimo ceremonijos, perduodama jau daugiau kaip 170 metų.

Japoniškas ketaus virdulys (Tetsubin), sužinokite daugiau

Tikra arbatos patirtis.Tetsubin – tai japoniškas ketaus virdulys, skirtas vandeniui šildyti ir šilumai išlaikyti. Viduje jis pagamintas iš neglazūruoto ketaus, kad verdant vandenį minkštėtų biologiškai pasisavinama geležis, užtikrinanti naudingą geležies kiekį ir kartu gerinanti arbatos skonį.Japoniško ketaus virdulio naudojimas arbatai ruošti reiškia „skirti laiko arbatai” ruošiant arbatą su „Gong Fu Cha”, tai reiškia, kad reikia laikytis „arbatos kelio” pagal japonišką arbatos gėrimo ceremoniją „Cha No Yu”. Kad sužinotumėte viską apie šį išskirtinį virdulį, įeikite į „Tetsubin” pasaulį.

Japoniškas ketaus arbatinukas (Kyusu tetsubin), sužinokite daugiau

Terminas „ketaus arbatinukas” reiškia šiuolaikinę „Tetsubin” išvestinę. Kad ketaus arbatinukas būtų visiškai neutralus (ir kad nerūdytų), jau keletą metų jo vidus iš vidaus emaliuojamas. Tai „Tetsubin Kyusu”.Dėl šio ketaus arbatinuko vidaus emaliavimo proceso jis praranda virdulio savybes ir su jomis susijusius privalumus, tačiau išlaiko išskirtines šilumines ketaus savybes – ilgai išlaiko vandens šilumą ir leidžia užplikyti kelių rūšių arbatą nesumaišant skonių. Tam, kad būtumėte visiškai saugūs ir lydėtų Jus arbatos degustacijose daugelį metų, nusprendėme Jums pasiūlyti emaliuotus japoniškus ketaus arbatinukus, pagamintus prestižiškiausių Japonijos gamintojų.