Papildykite vitaminų atsargas su mūsų apelsininiu ketaus arbatinuku. Šio nuostabaus Japonijoje pagaminto Iwachu arbatinuko viršų puošia Kiku – chrizantemos – motyvas. Vertikalios linijos vaizduoja daugybę šios elegantiškos gėlės, Japonijos imperatoriškųjų rūmų emblemos, žiedlapių. Šio ketaus arbatinuko vidus emaliuotas, todėl dėl išimamo infuzoriaus krepšelio galėsite virti ir palaikyti visas arbatas karštas, o šiluma ilgai išliks nerūdijanti. Trumpai tariant: jis gražus, originalus, praktiškas, universalus ir nepriekaištingos kokybės. Kaip galite atsispirti?”
Baigtinis pristatymas Prancūzijoje – 3-5 darbo dienos
Medžiaga : Emaliuotas ketus
Gamintojas : Iwachu
Origencija : Morioka – Japonija
Talpa : 650 ml (0,65 l) – nuo 2 iki 6 puodelių, priklausomai nuo talpos
Spalva : Oranžinė
Modelis: Kiku
Filtrai: Nerūdijančio plieno krepšelis infuzorius, išimamas
Kietakūnio arbatinuko priežiūra
Sužinokite daugiau:
Glazūruotas ketaus arbatinukas
Ketaus geležis idealiai tinka greitai sukaupti šilumą ir harmoningai ją atiduoti.
Vidinis emalio sluoksnis yra visiškai saugus jūsų sveikatai.
„Iwachu” japoniškas arbatinukas
Kiekvienas „Iwachu” arbatinukas yra pagamintas Japonijoje ir pažymėtas jų antspaudu, garantuojančiu aukščiausią kokybę.
Gamybos procesas trunka maždaug 3 savaites:
Formos paruošimas
Liejimas iš skysto ketaus
- .
Vidinės/išorinės formos sulaužomos, arbatinukas išvalomas
Vienodos briaunos aplyginamos šlifuokliu
- ./p>
Vidinis emaliuotas / išorinis dažytas
Pašalintas spalvos perteklius, dažai patrinti sausu skudurėliu
Kokybės kontrolė kiekviename etape ir prieš pakavimą.
Oranžinis ketaus arbatinukas
Šio oranžinio ketaus arbatinuko spalva laikui bėgant keisis ir tamsės, unikali patina garantuoja jo ilgaamžiškumą.
Ketaus arbatinukas ant kokios ugnies?”
Šis ketaus arbatinukas (ne virdulys) nėra skirtas tiesioginiam sąlyčiui su šilumos šaltiniu. Emalis be vargo atlaikys tolimesnę kaitrą per Ketaus viryklę.
Jei emalio sluoksnis bus pažeistas (netinkamas naudojimas), ketaus ketaus kokybė yra nepriekaištinga. Geležies dalelės, kurios, nesant emalio, gali patekti į vandenį ir patekti į mūsų organizmą, yra nekenksmingos sveikatai.
Nuimamas nerūdijančio plieno filtras
Tinka visiems užpilams. Apribokite rūgščių vaisių, kurie ilgainiui pažeistų emalį.
Pirmas arbatinuko naudojimas:
Plaukite jį 3-4 kartus verdančiu vandeniu. Išorę ir vidų nušluostykite sausa šluoste.
Ketaus arbatinuko naudojimas:
Svarbu: Nešildykite vandens tiesiai arbatinuke. Negalima naudoti mikrobangų krosnelėje arba indaplovėje. Nenaudokite ploviklių.
1) Užvirinkite vandenį (puode/virdulyje)
2) Į arbatinuką įpilkite truputį verdančio vandens ir švelniai pakratykite (vanduo liečiasi su šonais).
3) Išpilkite vandenį
Prieš įdedant arbatos lapelius, atliekama operacija, todėl jiems būsi naudinga švelni drėgna šiluma.
4) Užvirinkite vandenį (geriausia filtruotą arba mažai mineralinių medžiagų turintį) iki norimos temperatūros (priklausomai nuo ruošiamos arbatos)
5) Sudėkite lapelius ( nuo 2 iki 2,5 g, maždaug vienas šaukštelis vienam puodeliui) į infuzorių įdėtą į arbatinuką. Supilkite vandenį
6) Palaikykite reikiamą laiką (priklausomai nuo ruošiamos arbatos)
7) Išimkite infuzorių, patiekite, mėgaukitės!