Šį subtilų Japonijos baltojo porceliano arbatinuką Japonijoje pagamino keramikas Houzan Sawa. Tai šiboridaši – arbatinukas be rankenos ir be jokio filtro, išskyrus dangtelį ir briaunas ties snapeliu, naudojamas verdant vertingą žaliąją arbatą. Tradicinis japonų meistriškumas, pritaikytas šiuolaikiniam skoniui, puikus.
Baigtinis pristatymas Prancūzijoje – nuo 3 iki 5 darbo dienų
Medžiaga : Keramika – fajansas – porcelianas
Stilis : japoniškas, Shiboridashi tipo
Pradžia : Shigaraki – Japonija
Turinys : apie 150 ml (0,5 ml).15 l)
Spalva: rausvai balta
Kiekvienas pavyzdys yra unikalus, todėl gali būti pastebimi nedideli skirtumai, palyginti su nuotraukomis
Filtras: arbatinuke ties snapeliu esančios juostelės + dangtelis tarnauja kaip filtras
Autorius: Houzan Sawa
Sužinokite daugiau :
Shiboridashi : Japoniškas gaiwano atitikmuo
Tai mažos talpos daiktas, kurio dangtelis panaudojamas, kad pilant būtų galima uždengti lapus . Didelė anga leidžia arbatos lapeliams visiškai išsiskleisti.
Šiboridashi tinka trapioms arbatoms, tokioms kaip žalioji arbata, ankstyvoji žalioji arbata, baltoji arbata, geltonoji arbata. Jis idealiai tinka brangioms ilgalapėms arbatoms, tokioms kaip temomicha (rankomis susukta japoniška žalioji arbata) arba gyokuro – švelni japoniška umbero žalioji arbata. „Precious Dew” arba „Dew Pearl” vadinama šešėlinė arbata gaminama, kai likus 3 savaitėms iki derliaus nuėmimo iš arbatos krūmų atimama šviesa, kad būtų skatinamas umami skonio vystymasis.