Pateikiame ikoninį japonišką „Tetsubin” – kokybišką neglazūruotą ketaus virdulį, kurį pagamino garsioji „Iwachu” ir kurį puošia ne mažiau garsus arare motyvas. Dėl didelio skersmens plokščio pagrindo jis yra Indukcinis ketaus virdulys suderinamas nepriklausomai nuo kaitlentės ar ugnies tipo.
Baigtinis pristatymas Prancūzijoje – nuo 3 iki 5 darbo dienų
Medžiaga : Neglazūruotas ketus
Kaitlentė suderinama su visais degikliais: Indukcinis, dujinis, elektrinis, stiklo keramikos, malkomis kūrenama viryklė
Pradžia: „Nambu Tekki” iš Moriokos – Japonija
Gamintojas : Iwachu
Modelis : IH KETTLE ARARE
Talpa : 900 ml (0.9L)
Panaudojama talpa nuo 1/2 iki 2/3 talpos, t. y. 0,45L – 0,6L.
Spalva: juoda
Be filtro
Ketaus virdulio priežiūra
Neglazūruotas ketaus virdulys
Vandeniui arbatai virti
Ta šiurkštus paviršius leidžia biologiškai prieinamos geležies dalelėms virinant vandenį prasiskverbti į vandenį. Arbata, pagaminta iš tokio vandens, yra minkštesnė, saldesnė.
Taip pat mėgaukitės kiekviename puodelyje esančio žaliavos priedo nauda sveikatai.
„Iwachu” japoniškas virdulys
Kiekvienas „Iwachu” arbatinukas pagamintas Japonijoje ir pažymėtas „Iwachu” antspaudu, garantuojančiu aukščiausią kokybę.
„Iwachu” virdulio gamybos procesas trunka maždaug 3 savaites :
Formos paruošimas rankomis, po to skystos geležies užpylimas
Kamayaki technika : Ketaus, kuris linkęs rūdyti (jap.鋳鉄, chūtetsu), 800 °C temperatūroje degamas oksidaciniu būdu. Leidžia ją suaktyvinti, natūraliai apsaugoti.
Pelėsis sudaužytas, katilas išvalytas
Lygūs kraštai apipjauti šlifuokliu
aukštos temperatūros, juodais silikoniniais dažais (Kuro yakitsuke 黒 焼 付.) išdeginti ant Tetsubin paviršiaus
Kokybės kontrolė kiekviename gamybos etape ir prieš pakavimą
Naudojimo instrukcija
– NIEKADA NIEKADA kaitinkite tuščią ketaus virdulį
Pirmiausia pripildykite tetsubiną vandens.
– Nepilkite šalto vandens į karštą virdulį
Dėl terminio smūgio gali būti negrįžtamai sugadintas net ir geriausios kokybės ketus.
– Pripildykite virdulį ne daugiau kaip iki 2/3 jo talpos
Kitu atveju verdantis vanduo gali perpilti.
– Kaitinkite ant silpnos ugnies (išvengsite terminio šoko).
NEGALIMA naudoti mikrobangų krosnelėje
Kai vanduo užvirs 1 minutę, galite jį supilti į arbatinuką. Norėdami mėgautis visais ketaus privalumais ir vandeniu, kuriame gausu biologiškai pasisavinamos geležies, palikite vandenį 30 minučių labai švelniai virti tetsubine.Pasirūpinkite, kad vandens kiekis būtų pakankamas, kad virdulys neįkaistų tuščias!
rankenėlė ir dangtelis gali būti labai karšti. Saugokitės deginančių garų, kurie gali staiga išsiveržti nuėmus dangtį.
Jei norite išpilti karštą vandenį, uždenkite dangtį storu audiniu arba naudokite pince, praktiška!
– Nestatykite tetsubino ant ugnies
kad jis neįkaistų tuščiai.
Jei ruošite užpilą tiesiai virdulyje, jo spalva bus tamsesnė (normali nekenksminga reakcija).
– Visiškai ištuštinkite virdulį, palikite džiūti be dangtelio
Nepilkite vandens, kad jis atvėstų virdulyje.
– Nevalykite vidinės dalies
Virtuvės vidų tik praskalaukite švariu vandeniu
.