„Gaiwan” kiniškas arbatinukas 100 ml

49.00

Subtilus ir elegantiškas kiniško porceliano puodelis. Šis 100 ml „Gaiwan” yra kasdienis daiktas, skirtas gerti arbatą „Gong Fu Cha”.

Tai subtilus ir elegantiškas kiniško porceliano degustacinis arbatinukas. Šis 100 ml talpos Gaiwan yra ne tik kasdienis arbatos daiktas, kuris ištikimai lydės jus visose Gong Fu Cha degustacijose, bet ir tikras mažas meno kūrinys, kurį galima rinktis iš 2 spalvų. 

Medžiaga : terakota – keramika – porcelianas

Stilius : Gaiwan (arbatinukas, skirtas degustuoti gong fu cha)

Pradžia : Kinija

Turinys : apie 100 ml (0,5 ml).1L)

Matmenys : 9,2 x 8.4 cm

Spalva : balta arba šviesiai žalia

Be filtro, dangtelis veikia kaip filtras

Pristatymas nuo 3 iki 4 savaičių

Gaiwan naudojimas

Sužinokite daugiau

Gaivanas: nedidelis indas arbatai virti.

Teapot kinų kalba reiškia „dubenėlis su dangteliu”. Kinijoje naudojamas nuo Čingų dinastijos (1644-1912 m.) laikų. Gaivanas (tariama gaïwan) yra pakankamai mažas, kad būtų galima paimti viena ranka.

Gaivano privalumai

Gaivanas leidžia arbatos lapelius užplikyti kelis kartus.

Tinkamas daugkartiniam užpylimui, dažniausiai oolong, žaliajai, baltajai ir pu erh arbatoms. Juodosios arbatos (Kinijoje – „raudonosios arbatos”) per kelis užpylimus mažiau išlaiko aromatą.

Gaivanas leidžia kontroliuoti užpylimą.

Kadangi lapeliai laisvai plūduriuoja gaivane, galite grožėtis, kaip jie skleidžia savo aromatą, ir geriau įvertinti, kada nutraukti užpylimą.

Gaiwano naudojimas

Dėkite arbatos lapelius į dubenėlį.

Laipelių kiekis priklauso nuo arbatos stiprumo, gaiwano dydžio, jūsų asmeninio skonio. Apskritai naudokite daugiau nei arbatinuke ir virkite trumpiau.

Įpilkite karšto vandens

Jo temperatūra priklauso nuo arbatos rūšies. Dangteliu pamaišykite lapelius.

Kai užplikoma (nuo 10 sekundžių iki&nbspkelių minučių), uždėkite dangtelį ant puodelio

. Šį modelį lengva naudoti, nes dangtelyje yra skylutės.

Palaikykite „Gaiwan”

Eksperimentuokite ir raskite metodą, kuris jums atrodo natūraliausias. Pabandykite nykščiu ir viduriniuoju pirštu laikyti išplatėjusį dubens kraštą. Tada rodomuoju pirštu arba rodomuoju sąnariu tvirtai laikykite dangtį. Vieną ar du kartus nusideginsite pirštus, kol pavyks, tai normalu!

Supilkite arbatą iš gaiwano į puodelį.

Tvirtai laikykite gaivaną, palenkite jį link puodelio ar ąsočio, jei norite patiekti arbatą keliems žmonėms, kad užplikytų tolygiai. Darykite tai užtikrintai, arbata bus pilama švelniai. Keletą kartų stipriai pakratykite gaivaną, kad įsitikintumėte, jog išsiliejo visas skystis. Jei joje paliksite arbatos, ji toliau garuos ir bus kartaus skonio.

Kai būsite pasiruošę, įpilkite karšto vandens ir vėl užplikykite lapelius.

„Gaiwan” kiniškas arbatinukas 100 ml
„Gaiwan” kiniškas arbatinukas 100 ml

49.00

49.00