„Wazuqu” ketus yra reta ir labai gryna medžiaga. Mūsų pilkojo ketaus arbatinukas yra pagamintas Japonijos „Wazuqu” liejykloje ir mes jau nebesuskaičiuojame jo savybių. Madinga suplota forma, labai didelė talpa, Itome motyvas, kviečiantis mus medituoti, aukštos kokybės emaliuotas ketus, pagamintas iš 70 % perdirbto ketaus, ekologiška gamyba, leidžianti jam būti 25 % lengvesniam už analogiškos talpos klasikinį ketaus arbatinuką…
Skubus pristatymas Prancūzijoje – 3-5 darbo dienos
Medžiaga : Emaliuotas ketus
Gamtinė vieta : Jamagata – Japonija
Prekinis ženklas : Wazuqu
Sudėtis : 1500 ml (1 vnt.5L) – nuo 6 iki 15 puodelių, priklausomai nuo talpos
Modelis: ITOME
Spalva: pilka
Filtrai: Nerūdijančio plieno krepšelis infuzorius, nuimamas
Ketaus arbatinuko priežiūra
Japoniškas emaliuotas ketaus arbatinukas
Ketaus arbatinukas, idealiai tinkantis greitai sukaupti šilumą ir harmoningai ją atiduoti.
Emaliuotas vidus, visiškai saugus jūsų sveikatai.
Wazuqu arbatinukas
Wazuqu arbatinukas, kurį, naudodama protėvių techniką, gamina 1604 m. įkurta „Kikuchi Hojudo” įmonė, kuriai vadovauja jau 15-oji tos pačios šeimos karta. „Wa-zuqu” ketaus luitas būdingas Japonijai, retas ir labai grynas.
Lyginant su masinės gamybos metodais, gaminant „Wazuqu” ketaus arbatinukus beveik nesusidaro pramoninių atliekų, o jų svoris, palyginti su kitais ketaus arbatinukais, sumažėja vidutiniškai 25 %.70 % ketaus gaminama iš perdirbtų medžiagų, todėl užtikrinama tokia pati kokybė kaip ir arbatinuko, pagaminto iš naujų žaliavų. Pakuotę, pagamintą iš perdirbtų atliekų (kviečių), galima išmesti kartu su maisto atliekomis.
Dėl ypatingo dėmesio, skirto snapeliui, jis visiškai „nelašėja”.
Kiekvienas ketaus arbatinukas Wazuqu yra aukščiausios kokybės.
Ketaus arbatinukas ant kokios ugnies?
Ketaus arbatinukas (ne virdulys) neskirtas tiesioginiam sąlyčiui su šilumos šaltiniu. Emalio sluoksnis atlaikys tolimesnį karštį, pavyzdžiui, ant katilinės viryklės.
Jeigu emalė bus pažeista (netinkamai naudojant), ketaus krosnelė yra nepriekaištingos kokybės. Geležies dalelės, kurios, nesant emalio, gali patekti į vandenį ir patekti į mūsų organizmą, yra nekenksmingos mūsų sveikatai.
Nuimamas nerūdijančio plieno filtras
Tinkamas visiems užpilams. Tačiau ribokite rūgščių vaisių, kurie ilgainiui gali pakenkti emaliui, naudojimą.
Pirmas arbatinuko naudojimas:
Plaukite 3-4 kartus verdančiu vandeniu. Išorę ir vidų nušluostykite sausa šluoste.
Ketaus arbatinuko naudojimas:
Nešildykite vandens tiesiogiai arbatinuke. NEGALIMA naudoti mikrobangų krosnelėje arba indaplovėje. Nenaudokite ploviklių.
1) Užvirinkite vandenį
2) Į arbatinuką įpilkite truputį verdančio vandens ir švelniai pakratykite (vanduo liečiasi su šonais).
3) Išpilkite vandenį
Veiksmą atlikite prieš įdėdami arbatą, kad jai būtų naudinga švelni drėgna šiluma.
4) Užvirinkite vandenį iki norimos temperatūros
5) Įdėkite lapelius ( nuo 2 iki 2,5 g, maždaug šaukštelis vienam puodeliui) į filtrą. Supilkite vandenį
6) Palaikykite reikiamą laiką
7) Išimkite infuzorių