Šis puikus Japoniškas Oiharu ketaus arbatinukas pagamintas Ošu mieste Japonijoje. Tai Nambu Tekki, pagamintas tradiciniu būdu ir emaliuotas taip, kad jame būtų galima virti visų rūšių arbatą ir išlaikyti ją šiltą nebijant rūdžių. Šis nuostabus žalios spalvos ketaus arbatinukas su Itome motyvu, vienu populiariausių japoniškų ornamentų, yra puikios kokybės kyusu tetsubin, kuris tarnaus daugelį metų. Jums labiau patinka miško ar samanų žalia spalva?”
Baigtinis pristatymas Prancūzijoje – nuo 3 iki 5 darbo dienų
Medžiaga : Emaliuotas ketus
Gamintojas : Oiharu
Gamtinė vieta: Oshu – Japonija
Sudėtis : 650 ml (0,65 l) – nuo 2 iki 6 puodelių, priklausomai nuo talpos
Spalva : Miško žalia ir auksinė arba samanų žalia
Modelis: Nenrin
Filtras: Nerūdijantis plienas, išimamas
Ketaus arbatinuko priežiūra
Ketaus arbatinuko priežiūra
Sužinokite daugiau:
Glazūruotas ketaus arbatinukas
Ketaus geležis, idealiai tinkanti greitai sukaupti šilumą ir harmoningai ją atiduoti.
Viduje esanti emalio danga, visiškai saugi jūsų sveikatai.
Japoniški Oiharu arbatinukai
„Oiharu” arbatinukai gaminami Japonijoje naudojant protėvių ir amatininkų technologijas.”Oiharu” arbatinukus gamina Ošu mieste, pasitelkdama visus „Nambu Tekki” menui būdingus įgūdžius ir rafinuotumą.
Ivatės prefektūra priklausanti Tohoku regionui, šiuo metu yra Japonijos ketaus arbatinukų gamybos širdis.
Ketaus arbatinukas ant kokios ugnies?”
Tai ketaus arbatinukas, o ne virdulys, neskirtas tiesioginiam sąlyčiui su šilumos šaltiniu. Emalio danga atlaikys tolimesnę kaitrą, pavyzdžiui, ant Ketaus viryklės.
Jei emalio sluoksnis bus pažeistas (netinkamai naudojant), ketaus arbatinukas bus nepriekaištingos kokybės. Geležies dalelės, kurios, nesant emalio, gali patekti į vandenį ir patekti į mūsų organizmą, yra nekenksmingos sveikatai.
Nuimamas nerūdijančio plieno filtras
Tinka visiems užpilams. Tačiau ribokite rūgščių vaisių, kurie ilgainiui gali pakenkti emaliui.
Pirmas arbatinuko naudojimas:
Ir 3-4 kartus išplaukite jį verdančiu vandeniu. Išorę ir vidų nušluostykite sausa šluoste.
Ketaus arbatinuko naudojimas:
Svarbu: nešildykite vandens tiesiai ketaus arbatinuke. NEGALIMA naudoti mikrobangų krosnelėje arba indaplovėje. Nenaudokite ploviklių.
1) Užvirinkite vandenį (puode/virdulyje)
2) Į arbatinuką įpilkite truputį verdančio vandens ir švelniai pakratykite (vanduo liečiasi su šonais).
3) Išpilkite vandenį
Tai daroma prieš įdedant arbatos lapelius, kad jiems būtų naudinga švelni drėgna šiluma.
4) Užkaitinkite vandenį (geriausia filtruotą arba mažai mineralų turintį) iki norimos temperatūros (priklausomai nuo ruošiamos arbatos)
5) Įdėkite arbatos lapelius ( nuo 2 iki 2,5 g, maždaug po vieną šaukštelį į puodelį) į filtrą, kuris bus dedamas į arbatinuką. Supilkite vandenį
6) Palaikykite reikiamą laiką (priklausomai nuo ruošiamos arbatos)
7) Išimkite infuzorių, mėgaukitės