Ar būtina įsigyti ketaus arbatinukų? Tai japoniška kokybė ir dizaino bei spalvų originalumas. Štai kodėl galime sakyti, kad šis „Iwachu” Japonijoje pagamintas ketaus arbatinukas su auksine rankena yra privalomas. Šis arbatinukas, papuoštas garsiuoju auksiniu Koi karpiu, Japonijoje simbolizuojančiu gausą ir klestėjimą, yra ryškiai raudonos spalvos ir nepriekaištingos kokybės. Pagamintas iš emaliuoto ketaus, todėl išimamame nerūdijančiojo plieno infuzoriaus krepšelyje galima virti visas arbatas ir ilgai laikyti karštas, nebijant, kad jos surūdys. A durable teapot.
Baigtinis pristatymas Prancūzijoje – nuo 3 iki 5 darbo dienų
Medžiaga : Emaliuotas ketus
Gamintojas : Iwachu
Origencija : Morioka – Japonija
Talpa : 600 ml (0,6 l) – nuo 2 iki 6 puodelių, priklausomai nuo jų talpos
Spalva : Raudona ir aukso spalvos
Modelis: Kingyo
Filtrai: Nerūdijančio plieno krepšelis infuzorius, išimamas
Ketaus arbatinuko priežiūra
Sužinokite daugiau:
Glazūruotas ketaus arbatinukas
Ketaus geležis, idealiai tinkanti greitai sukaupti šilumą ir harmoningai ją atiduoti. Emaliuotas vidus, visiškai saugus jūsų sveikatai.
Iwachu japoniškas arbatinukas
Kiekvienas Iwachu arbatinukas yra pagamintas Japonijoje ir pažymėtas jų antspaudu, garantuojančiu aukščiausią kokybę.
Gamybos procesas trunka maždaug 3 savaites:
Formos paruošimas
Liejimas iš skysto ketaus
- .
Vidinės/išorinės formos sulaužomos, arbatinukas išvalomas
Vienodos briaunos aplyginamos šlifuokliu
- ./p>
Vidinis emaliuotas / išorinis dažytas
Pašalintas spalvos perteklius, dažai patrinti sausu skudurėliu
Kokybės kontrolė kiekviename etape ir prieš pakavimą.
Raudonas ketaus arbatinukas
Šio raudono ketaus arbatinuko spalva laikui bėgant keisis, o unikali patina liudys apie jo ilgaamžiškumą.
Kaitinis arbatinukas ant kokios ugnies?”
Šis ketaus arbatinukas (ne virdulys) nėra skirtas tiesioginiam sąlyčiui su šilumos šaltiniu. Emalis saugiai atlaikys karštį toliau, per Ketaus virdulys.
Jeigu emalio sluoksnis bus pažeistas (netinkamai naudojant), ketaus ketaus kokybė bus nepriekaištinga. Geležies dalelės, galinčios patekti į vandenį nesant emalio ir patekti į mūsų organizmą, yra nekenksmingos sveikatai.
Nuimamas nerūdijančio plieno filtras
Tinka visiems užpilams. Apribokite rūgščių vaisių, kurie ilgainiui pažeistų emalį.
Pirmas arbatinuko naudojimas:
Plaukite jį 3-4 kartus verdančiu vandeniu. Išorę ir vidų nušluostykite sausa šluoste.
Ketaus arbatinuko naudojimas:
Svarbu: nešildykite vandens tiesiai arbatinuke. NEGALIMA naudoti mikrobangų krosnelėje arba indaplovėje. Nenaudokite ploviklių.
1) Užvirinkite vandenį (puode/virdulyje)
2) Į arbatinuką įpilkite truputį verdančio vandens ir švelniai pakratykite (vanduo liečiasi su šonais).
3) Išpilkite vandenį
Prieš įdedant arbatos lapelius, atliekama operacija, todėl jiems būsi naudinga švelni drėgna šiluma.
4) Užvirinkite vandenį (geriausia filtruotą arba mažai mineralinių medžiagų turintį) iki norimos temperatūros (priklausomai nuo ruošiamos arbatos)
5) Sudėkite lapelius ( nuo 2 iki 2,5 g, maždaug vienas šaukštelis vienam puodeliui) į infuzorių įdėtą į arbatinuką. Supilkite vandenį
6) Palaikykite reikiamą laiką (priklausomai nuo ruošiamos arbatos)
7) Išimkite infuzorių, patiekite