Šis Orientalinis ketaus arbatinukas yra originalus, dizaineriškas ir universalus dėl savo emaliuoto vidaus. Mums patinka jo graži mėlyna spalva ir Aladino lempos forma, kuri perkelia jus į dykumos širdį.Turėdamas nuimamą nerūdijančiojo plieno filtrą, galite virti visų rūšių arbatą ir ilgai išlaikyti ją karštą.
Baigtinis pristatymas Prancūzijoje – nuo 3 iki 5 darbo dienų
Medžiaga : Emaliuotas ketus
Stilius: rytietiškas
Talpa: 450 ml (0.45 l)
Spalva : mėlyna
Modelis : World of Flavours
Prekės ženklas : Kitchen Craft
Filtrai: nerūdijančio plieno infuzorius, nuimamas
Gamintojas: Kinija
Ketaus arbatinuko priežiūra
Daugiau informacijos:
Ketaus emaliuotas puodas
tai yra iš vidaus padengtas sveikatai nekenksmingu maistinio emalio sluoksniu. Šis lakas apsaugo ketų nuo rūdijimo ir pašalina nedidelį ketaus porėtumą. Taigi jūsų arbatinukas tampa neutraliu ir atminties neturinčiu įrankiu, kuriame paeiliui galite virti įvairiausias arbatas, nesumaišydami jų skonių.Ketaus ketus yra ideali medžiaga greitai ir ilgai kaupti šilumą bei harmoningai ją atiduoti.
Ketaus arbatinukas ant kokios ugnies?
Tai ketaus arbatinukas, o ne virdulys. Jo emaliuotą vidų gali pažeisti per didelis karštis, todėl jo negalima naudoti tiesiogiai ant šilumos šaltinio, pavyzdžiui, elektrinės kaitlentės ar dujinės ugnies. Arbatinukas saugiai atlaikys tolimesnę kaitrą irbatinuko viryklė.
Išimamas nerūdijančio plieno sietelis
Jūsų ketaus arbatinukas komplektuojamas su išimamu nerūdijančio plieno virimo krepšeliu.
Ketaus arbatinuko naudojimas:
Prieš pirmą kartą naudodami ketaus arbatinuką:
Išplaukite jį 3-4 kartus verdančiu vandeniu. Išorę ir vidų nušluostykite sausa šluoste.
Kaip naudoti ketaus arbatinuką:
Svarbu: Nešildykite vandens tiesiai ketaus arbatinuke ir nenaudokite ketaus arbatinuko ant kaitlentės, virš ugnies ar mikrobangų krosnelėje.
1) Užvirinkite vandenį puode arba virdulyje
2) Į arbatinuką įpilkite 1 cm verdančio vandens ir švelniai pakratykite, kad vanduo prisiliestų prie sienelių.
3) Išpilkite vandenį
Šis 1-asis žingsnis atliekamas prieš įdedant arbatos lapelius, kad ketaus arbatinuke jiems būtų naudinga švelni drėgna šiluma.
4) Užvirinkite vandenį iki (pageidautina, kad jis būtų mažai mineralinis arba filtruotas) iki norimos temperatūros, priklausomai nuo to, kokią arbatą norite ruošti (pagalvokite apie virdulį su temperatūros reguliatoriumi arba reguliuojamos temperatūros virdulį)
5) Įdėkite arbatos lapelius ( nuo 2 iki 2,5 g arba vieną šaukštelį puodeliui) į nerūdijančio plieno filtrą, tada įdėkite jį į arbatinuką ir užpilkite vandeniu
6) Palikite užplikyti atitinkamą laiką, priklausomai nuo ruošiamos arbatos
./p>
7) Išimkite infuzorių, kad infuzija būtų sustabdyta tada patiekite