Pagamintas Japonijoje, liejykloje, taikant protėvių ir ekologiškus gamybos metodus, čia yra Lietas geležinis arbatinukas puikioskokybės. Pagamintas iš aukščiausios kokybės emaliuoto ketaus, 70 % iš perdirbto ketaus, 25 % lengvesnis už įprastą ketaus arbatinuką, su tobulai „nekapojančiu” snapeliu, šis Keno Ken Okuyamos sukurtas mėlynas japoniškas šiuolaikiškos formos ketaus arbatinukas nešioja mielą Mayu vardą. Galimos 2 mėlynos spalvos.
Baigtinis pristatymas Prancūzijoje – 3-5 darbo dienos
Medžiaga : Emaliuotas ketus
Gamintojas : Wazuqu
Gamtinė vieta : Yamagata – Japonija
Stilis : skandinaviškas
Talpa : 550 ml (0,55 l) – nuo 2 iki 5 puodelių, priklausomai nuo talpos
Modelis : MAYU
Spalva: tamsiai mėlyna arba Gitane mėlyna (auksinė)
Filtras: Nerūdijančio plieno infuzorius, išimamas
Dizainas : Ken Okuyama
Ketaus arbatinuko priežiūra
Japoniškas emaliuotas ketaus arbatinukas
Ketaus arbatinukas idealiai tinka greitai sukaupti šilumą ir harmoningai ją atiduoti.
Emaliuotas vidus, visiškai saugus jūsų sveikatai.
„Wazuqu” arbatinukas
„Wazuqu” arbatinuką gamina 1604 m. įkurta „Kikuchi Hojudo” bendrovė, kuriai vadovauja 15-oji tos pačios šeimos karta. „Wa-zuqu” ketaus luitas būdingas Japonijai, retas ir labai švarus.
Išlaikytos puikios protėvių technikos. Palyginti su masinės gamybos metodais, gaminant „Wazuqu” ketaus arbatinukus beveik nesusidaro pramoninių atliekų, o jų svoris, palyginti su kitais ketaus arbatinukais, sumažėja vidutiniškai 25 %. Ketaus arbatinukas gaminamas iš 70 % perdirbtų medžiagų, todėl užtikrinama kokybė, identiška iš naujų žaliavų pagamintų arbatinukų kokybei.Iš perdirbtų atliekų (kviečių) pagamintą pakuotę galima išmesti kartu su maisto atliekomis.
Dėl ypatingo dėmesio, skirto snapeliui, jis visiškai „nekapsi”.
Kiekvienas ketaus Wazuqu arbatinukas yra labai aukštos kokybės. Laikui bėgant spalva keičiasi ir tamsėja, suteikdama kiekvienam arbatinukui unikalią patiną, kuri garantuoja jo ilgaamžiškumą.
Ketaus arbatinukas ant kokios ugnies?
Ketaus arbatinukas (ne virdulys) neskirtas tiesioginiam sąlyčiui su šilumos šaltiniu. Emalio sluoksnis atlaikys tolimesnę kaitrą, pavyzdžiui, ant irbatinuko viryklė.
Jeigu emalis bus pažeistas (netinkamai naudojant), ketaus ketaus kokybė bus nepriekaištinga. Geležies dalelės, kurios, nesant emalio, gali patekti į vandenį ir patekti į mūsų organizmą, yra nekenksmingos sveikatai.
Nuimamas nerūdijančio plieno filtras
Tinka visiems užpilams. Tačiau ribokite rūgščių vaisių, kurie ilgainiui gali pakenkti emaliui, užpilimus.
Pirmas arbatinuko naudojimas:
3-4 kartus išplaukite verdančiu vandeniu. Išorę ir vidų nušluostykite sausa šluoste.
Ketaus arbatinuko naudojimas:
Nešildykite vandens tiesiogiai ketaus arbatinuke. NEGALIMA naudoti mikrobangų krosnelėje arba indaplovėje. Nenaudokite ploviklių.
1) Užvirinkite vandenį
2) Į arbatinuką įpilkite truputį verdančio vandens ir švelniai pakratykite (vanduo liečiasi su šonais).
3) Išpilkite vandenį
Veiksmą atlikite prieš įdėdami arbatą, kad jai būtų naudinga švelni drėgna šiluma.
4) Užvirinkite vandenį iki norimos temperatūros
5) Įdėkite lapelius ( 2-2,5 g, maždaug šaukštelis vienam puodeliui) į filtrą. Supilkite vandenį
6) Palaikykite reikiamą laiką
7) Išimkite infuzorių, patiekite