Šio ketaus virdulio forma primena japonų lankstymo meną, todėl jis taip ir vadinasi: Origami Teapot. Tai tikras meno objektas, pasižymintis originaliu dizainu, taip pat kokybiškas neglazūruotas ketaus virdulys.
Medžiaga : neglazūruotas ketus – žalvarinis dangtelis ir rankena
Virtuvėlis suderinamas su visais LOW POWER degikliais: Dujiniai, malkomis kūrenamos viryklės, indukciniai (jei kaitvietės skersmuo atitinka virdulio dugno skersmenį), elektriniai, vitrokeraminiai
Pradžia: Kinija
Turinys: maždaug 1300 ml (1.3 l) – Naudinga talpa nuo 1/2 iki 2/3, t. y. nuo 650 iki 1000 ml
Spalva:Ruda ir juoda
Be filtro
Pristatymas nuo 4 iki 5 savaičių
Kiekvienas modelis yra unikalus, galimi nedideli skirtumai nuo nuotraukų (spalva, rankenėlė, dangtelio rankenėlė)
Ketaus arbatinuko priežiūra
Sužinokite daugiau:
Neglazūruotas ketaus virdulys
Tik padengtas plonu apsauginės dangos sluoksniu, suderinamu su naudojimu ant mažos galios šilumos šaltinio.
Vandeniui arbatai virti
Dėka šiurkštaus paviršiaus į vandenį verdant patenka biologiškai prieinamos geležies dalelės. Arbata, pagaminta su tokiu vandeniu, yra minkštesnė, saldesnė.
Taip pat mėgaukitės kiekviename puodelyje esančio geležies papildo nauda sveikatai.
Vartojimo rekomendacijos
– NIEKADA tuščia kaitinimo ketaus virdulys
Pirmiausia pripildykite tetsubiną vandens.
– Nepilkite šalto vandens į karštą virdulį
Dėl terminio smūgio gali būti negrįžtamai sugadintas net ir geriausios kokybės ketus.
– Pripildykite virdulį ne daugiau kaip iki 2/3 jo talpos
Kitu atveju verdantis vanduo gali perpilti.
– Kaitinkite ant silpnos ugnies (išvengsite terminio šoko).
NEGALIMA naudoti mikrobangų krosnelėje
Kai vanduo užvirs 1 minutę, galite jį supilti į arbatinuką. Norėdami mėgautis vandeniu, kuriame gausu biologiškai prieinamos geležies, palikite vandenį labai švelniai virti 30 minučių „Tetsubin”.Pasirūpinkite, kad vandens kiekis būtų pakankamas, kad virdulys neįkaistų tuščias!
Vandens rankena, rankenėlė ir dangtelis gali būti labai karšti. Saugokitės deginančių garų, kurie gali staiga išsiveržti nuėmus dangtį. Norėdami išpilti karštą vandenį, apsaugokite ranką sausu skudurėliu ar puodynės laikikliu, uždenkite dangtį storu audiniu arba naudokite spaudiklį.
– Nestatykite tetsubino ant ugnies
kad jis neįkaistų tuščias.
Jei ruošite užpilą tiesiai į virdulį, jo spalva bus tamsesnė (nekenksminga ir normali reakcija).
Šis virdulys nėra emaliuotas, o ketus yra šiek tiek akyta medžiaga, kuri per užpylimus susigers. Patariame jame negaminti vaisinių ar aštrių užpilų: pasirūpinkite atskiru arbatinuku ir naudokite savo tetsubin tik kaip virdulį.
– Visiškai ištuštinkite virdulį, palikite džiūti be dangtelio
Nepalikite vandens atvėsti virdulyje.
– Nevalykite virdulio vidaus
Jį tenka tik nuplauti švariu vandeniu.